A magyar NFL hírportál és magazin

Előfizetés

Előfizető adatai
Szállítási adatok
Számlázási adatok Szállítási adatok másolása

FIGYELEM! Változás a TD nyomtatott megjelenéseiben!

A 2018/19-es szezontól a TouchDown magazin megújult formában, nagyobb terjedelemben, de egy szezonban csak 4 alkalommal jelenik meg.

Ezt elsősorban a hírlapárusoknál tapasztalt lapvásárlási szokások megváltozása indokolja.

A TouchDown (kb. kéthavi megjelenéssel) a szokottnál nagyobb terjedelemben (84–100 oldal), tematikus tartalommal, valamint még exkluzívabb minőségben (ragasztott kötéssel, keményebb borítóval) jelenik majd meg 2018 szeptemberétől.

Fizess elő mind a 4 számra összesen 4830 forintért, és az 1490 forint/lapszám helyett kb. 1200 forint/lapszámért juthatsz hozzá!


Speciális kedvezmény a TD-előfizetés mellé!
Csak TD-előfizetőknek járó kedvezményt (40%) kínálunk a 2018. novemberben megjelenő Gyilkos hazafi – Aaron Hernandez, a Pats sztárjának félelmetes kettős élete című bestseller könyvünkhöz, amelynek filmes változata hamarosan a mozikban is látható lesz világszerte.


 

További információk:

- Ha aktív előfizetésed van, és hosszabbítani szeretnél, akkor az elküldendő űrlap Megjegyzés rovatába ne felejtsd el beírni: Megújítás! Előfizetésed a díj beérkezésekor, az utolsó, korábban előfizetett számot követően automatikusan megújul 4 számmal.

- Ha új előfizető vagy, akkor előfizetésed a 2019. szeptemberi szezonnyitó számtól kezdődik, ha 2019. augusztus 29-ig beérkezik kiadónkba az előfizetési díjad. Ebben az esetben a következő 4 számra leszel jogosult:

 • NFL Kickoff 2019 (szezonrajt-beharangozó, óriás kitölthető NFL-sorsolással),
  megjelenés: 2019. szeptember 6.
 • NFL Special 2019 (legnépszerűbb játékosok, Super Bowlok, rekordok stb.),
  megjelenés: 2019. november
 • NFL Super Bowl és szezonzárás 2020 (szezonértékelés, az év sztorijai, SB-visszatekintés, szezonelemzések, az év díjazottjai, draftkilátások), megjelenés: 2020. február
 • NFL Draft 2020 (játékosmozgások, draft- és szabadügynökség), megjelenés: 2020. május

Fontos! Az előfizetői formulát minden új előfizetőnek kérjük kitölteni! Visszajelzést nem feltétlenül küldünk közvetlenül a megrendelés után, de az előfizetés érvényessé válik, ahogy megérkezik a befizetés. Minden előfizetőnek a lehető legrövidebb határidőn belül számlát küldünk (e-mailen) , amelyet előfizetési bizonylatként kérünk megőrizni! (Az e-számla a Szamlazz.konnyen rendszerén keresztül megy ki az előfizetők e-mail címére.)


Ha további kérdésed lenne az előfizetéssel kapcsolatban, hívd munkaidőben a:

06 70 456-1428-as telefonszámot!

A magazin kézbesítésével kapcsolatos probléma esetén írj e-mailt a reklamacio@tdmagazin.hu címre. 

Köszönjük előfizetésed!


Az előfizetés módja

 • 1 Átutalás (új bankszámlaszám!)

  Lehetőleg ezt a módot válaszd, mivel a leggyorsabban - pluszköltség nélkül - így jut el hozzánk az előfizetési díj, és akár az ország bármelyik Erste fiókjában be tudod fizetni az összeget

  Banki utalás a G-ADAM Könyv- és Lapkiadó Kft. Budapest Bankban vezetett számlájára: 10102244-10232200-01005008

  A megjegyzés rovatba ne felejtsd el beírni a kézbesítési nevet és címet!

 • 2 Postai (sárga)csekkes befizetés

  A megadott névre és címre 48 órán belül postázzuk a sárga csekket, így bármelyik postahivatalban be tudod fizetni az előfizetési díjat. (A csekk postázása és kézbesítése között akár 3-4 nap is eltelhet.) Kérjük, vedd figyelembe, hogy a postai csekkes befizetés esetén a pénz beérkezése akár 2-3 hetet is igénybe vehet!

 • 3 Személyes befizetés a kiadó szerkesztőségében

  1131 Budapest, Kucsma u. 5., hétköznaponként 10:00-től 16:00-ig. (Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!)


Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel
Nem csak internetközelben szeretnél olvasni kedvenc csapatodról?
Rendeld meg most havonta megjelenő TD Magazinunkat!
Most előfizetek
Facebook