„Rá van szükségünk!”

 

Von Miller, a Denver klasszis védője gyorsan lereagálta a Chiefs és a Redskins közti cserét, s burkolt üzenetet intézett John Elwayhez, miután szemlátomást megbukott a szakember azon terve, hogy a Trevor Siemian, Paxton Lynch egyike lesz a gárda jövőbeli franchise irányítója.

Mint ismert, Alex Smith Washingtonba való cseréjével nagy valószínűséggel szabadügynök lesz Kirk Cousins, Millernek pedig az a nagy vágya, hogy a 29 esztendős játékos Denverbe költözzön.

„Korábban már beszéltem Cousinsszal erről, tudja, hogy így gondolom. Elmondtam, hogy mit jelentene nekünk és mit jelentene más csapatoknak. Szükségünk van Kirkre. Szeretném, ha a Denvernek itt lenne ő. Már most is nagyszerű irányítóink vannak, de Cousins átlendíthetne minket a holtponton.”

Az nfl.com kimutatása szerint egyébként a Broncosnak lesz az ötödik legtöbb helye (23 millió dollár) a fizetési sapka alatt azon együttesek közül, amelyeknek quarterbackre van szükségük. Persze ez csak előzetes számítás, John Elway kivágásokkal különböző strukturálásokkal rövid idő alatt jelentős cap space-t szabadíthat fel.

(Fotó: nbcsports.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel