Elég biztosnak tűnik.

 

A Fekete Hétfő és Chuck Pagano menesztése után rengeteg név vetődött fel a Colts háza táján, mint a gárda lehetséges új vezetőedzője, ám szépen lassan szűkül a lista, sőt, a bennfentesek már egybehangzóan arról cikkeznek, hogy meg is van az egyesület új trénere.

Az elmúlt napokban Matt Rhule, a Baylor edzője járt interjún Chris Ballardéknál, ám rögtön a beszélgetés után arról lehetett olvasni, hogy a szakember kizárta annak lehetőségét, hogy az Indianapolist irányítsa, márpedig egy Rhule-hoz hasonló edző biztosan nem utasítaná vissza egy NFL-csapat megkeresését sem.

Legutóbb Steve Wilks, a Panthers védőkoordinátora mondta le nemes egyszerűséggel az Indyhez tervezett látogatását, ezt pontosan azért tette, mert úgy véli, az állás már nem betöltetlen, csak még nem jelentették (vagy jelenthették) be hivatalosan.

A bennfentesek egybehangzó véleménye Josh McDanielsre mutat rá, miután a New England támadóelméje volt szinte a legelső, akivel Ballardék leültek beszélgetni – McDaniels ráadásul a hírek szerint az Indianapolis irányítását vállalná el a legszívesebben, Andrew Luck miatt ugyanis sztárkaliberű irányítóval dolgozhatna együtt a jövőben.

Viszont amíg a Patriots versenyben van, addig a Colts sem jelentheti be, ha esetleg már megállapodott McDanielsszel. Ám minden jel arra mutat, hogy az üzlet megköttetett…

(Fotó: boston.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel