Újabb adag sérült.

 

Zack Martin a Cowboys Bengals elleni előszezon-mérkőzésének az első negyedében sérült meg, miután sisakkal beleszálltak a térdébe. A liga egyik legjobb guardja nem is tért vissza a pályára. Noha Jerry Jones optimista Martin sérülését illetően, ráadásul a falember az összecsapás végén már az oldalvonal mellett mosolygott, Martint hamarosan tüzetesebben is megvizsgálják az orvosok.

Amennyiben a sérülés súlyos, az hatalmas csapás lenne a dallasi támadóegységnek.

A meccsen történtek egyéb sérülések is: Jameill Showers, az egyuttes defensive backje a jelentések szerint elszakította a térdszalagját, míg Bo Scarbrough futó csípőfájdalma miatt vonult le.

A New England első körös újonca, Isaiah Wynn még az Eagles ellen szenvedett sérülést – noha elsőre nem tűnt súlyosnak, a vizsgálatok során kiderült, a játékosnak elszakadt az Achilles-ína, ami miatt a teljes 2018-as idényt ki kell hagynia.

A Texansban Kevin Johnson cornerback szenvedett agyrázkódást, a Buccaneersnél Charles Simsnek sérült meg a térde. T. Y. Hilton, a Colts elkapója vállsérülést szenvedett a csapat legutóbbi edzésén, míg Trumaine Johnson, a Jets cornerbackje a combhajlítóizmát húzta meg.

(Fotó: wdef.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel