Elég nagy koppanás.

 

Rengeteg tranzakció történt a liga háza táján az elmúlt napokban? a legaktívabb egyértelműen a Cleveland volt, amely elsőként megszerezte Jarvis Landry wide receivert a Miamitól egy idei negyedik, illetve egy 2019-es hatodik körért.

A Browns ezt követően megszerezte Tyrod Taylor quarterbacket a Billstől, a Bölények egy harmadik körös cetlit kaptak az 1/1-estől, amely a Packerstől is elhozott egy játékost, mégpedig Damarious Randall cornerbacket, akiért Deshone Kizert adták oda, valamint a két gárda helyet cserélt a negyedik és az ötödik körben.

A sokkoló megállapodás viszont a New Englanddel jött létre, melynek keretében a 2015-ben 1/12-n draftolt Danny Shelton és egy 2018-as ötödik kör a Patriotshoz került, a Cleveland egy 2019-es harmadik kört kapott.

Richard Sherman is alaposan meglepett mindenkit – miután a Seattle kivágta a kiváló cornerbacket, a nagyszájú védő egyből a rivális San Francisco felé vette az irányt, mellyel alá is írt egy hároméves szerződést – Sherman ez idő alatt mintegy 40 millió dollárt kereshet meg.

A Bills Tyrod mellett egy másik cserét is meghúzott, s elküldte Cordy Glennt left tackle-t a Bengalshoz, amely a csere keretén belül a 12. választási jogát adta, ezért pedig Glenn-nel karöltve megkapta az 1/21-es picket, valamint  a Cincinnati 6. köre is Buffalóba ment.

Miami Dolphins már értesítette Ndamukong Suh-t, hogy napokon belül kivágja, míg a Chiefs elküldte Tamba Hali pass rushert.

(the3pointconversation.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel