A hírek szerint nincs nagy baj.

 

Már mindegyik csapatnál megkezdődtek az edzőtáborok, van azonban, aki nem érkezett meg időben – ilyen például Malik McDowell, akit a Seahawksa 2017-es draft második körében választott ki. A pass rusher önhibáján kívül nem jelent meg az első napon.

A 21 esztendős védő ugyanis a Seattle tájékoztatása szerint autóbalesetet szenvedett! Mint az egyesület a közleményében fogalmaz, McDowell sérülései nem súlyosak, de elővigyázatosságból Michiganben maradt, ahol orvosok felügyelnek rá. A Seahawks stábja persze állandó kapcsolatban van a játékossal és a doktorokkal, így minden apró részletről, változásról tájékoztatást kap.

A közleményben olvasható, hogy az együttes hosszú távon számol a pass rusherrel, így nem sietteti McDowellt a visszatérésben – Ian Rapoport ennek kapcsán megjegyzi, könnyen elképzelhető, hogy a Seattle a 2017-es szezonban elővigyázatosságból nem is küldi pályára a védőt.

McDowell egyébként közösségi oldalán megerősítette, nem szenvedett az életét vagy a karrierjét veszélyeztető sérüléseket, és reményei szerint rövid időn belül csatlakozik edzőtáborozó társaihoz a Seahawks Training Campjében.

(Fotó: 247sports.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel