Egy év cirkusz után megállapodnak a felek?

 

Le'Veon Bell, a Steelers sztárfutója örömhírt osztott meg hétfő este a csapat szurkolóival: idestova egy esztendős hercehurca végére kerülhet pont hamarosan, a sztárfutó és a Pittsburgh között ugyanis a játékos elmondása szerint az elmúlt napokban felgyorsultak a tárgyalások, s a felek álláspontja – ahogy azt Bell mondta – már közel van egymáshoz.

 

„Jelenleg is a megállapodáson dolgozunk – idézi Bellt az nfl.com. – Sokkal közelebb vagyunk a megegyezéshez, mint tavaly ilyenkor. Ami azt illeti, emiatt boldog is vagyok, bizakodom, a célunk az, hogy végre lezáruljon az ügy. Biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk az arany középutat és én is azt szeretném, hogy ez megtörténjen végre.”

 

Mint ismert, Le'Veon Bell a 2017-es idény előtt franchise taget kapott a Steelerstől, de a running back hosszú távú megállapodást akart, így kihagyta a Pittsburgh teljes felkészülését. A gárda a 2018-as holt szezonban ismét tagelte a játékost, Bell viszont továbbra is a hosszú távú megoldásra törekszik, s korábban elmondta, hogy amíg nem kapja meg az új szerződést, addig nem jelenik meg a csapat edzőtáborában.

 

(Fotó: cdn.vox-cdn.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel