Hihetetlen balszerencse.

 

Több csapat számára is drámába torkollott az alapszakasz ötödik fordulója: a New York Giants nem elég, hogy kikapott, amivel továbbra is nyeretlen, a Chargers elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Odell Beckham Jr., a gárda klasszis elkapója.

Beckhamnek a hírek szerint eltört a bokája, emellett ráadásul további vizsgálatok várnak rá, hogy megállapítsák, a bokaszalagjai sérültek-e. A kiváló elkapónak állítólag minimum nyolc hetet kell kihagynia, ám valószínűbb, hogy a New York ásza ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Houstonban is sokkoló dolgok történnek – J. J. Watt már a Chiefs elleni találkozó első drive-jában súlyos térdsérülést szenvedett. A diagnózis hamar meg is lett: Wattnak eltört egy csont a térdében, ami miatt műteni kell, s biztos, hogy a klasszis pass rusher a 2017-es idényben már nem játszhat.

De hogy még nagyobb legyen a baj a Texansnál, szintén a vasárnapi összecsapáson kidőlt Whitney Mercilus, az együttes másik nagyszerű pass rushere, neki a mellizma szakadt el, számára is véget ért a szezon.

(Fotó: larrybrownsports.com)

 

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel