Aaron Donald állítólag évi 25 millió dollárt akar.

 

Nem csitulnak a kedélyek a Los Angeles Rams és a Seattle Seahawks háza táján: mindkét csapat sztárja új szerződésért fesztiválozik a vezetőségnél.

A Seattle-nél Earl Thomas lassan már heti rendszerességgel közli a vezetőséggel, hogy cseréljék el őt vagy kapja meg a szerinte megérdemelt új szerződését, máskülönben ő akár az egész 2018-as alapszakaszt kihagyja.

A Seahawks egyelőre nem enged, míg az egyesülethez közeli információk szerint két csapat is megkereste a Seattle-t Thomas miatt, ám kondicionális 3-4. körös draftjogoknál többet egyik sem adna. A két együttes állítólag a Raiders és a Cowboys volt, megállapodás a jelek szerint viszont nem született.

Aaron Donald esete sem sokkal jobb – a Rams klasszis védője az edzőtáborban nem jelent meg, jelezve ezzel, hogy most már nem halogathatják tovább az új szerződését. A liga egyik legjobb (ha nem a legjobb) defensive tackle-je azóta végignézhette, ahogy több csapattársa is brutális pénzt akaszt le a Kosokról, ám ő egyelőre nem kapta meg az általa elvárt ajánlatot.

A bennfentesek szerint mondjuk ez nem kevés, Donald ugyanis állítólag évi 25 millió dollárt szeretne kicsikarni az alakulatból, ez pedig az az összeg, amit a jobb irányítók kapnak.

A Rams ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy folyamatosan tárgyalnak Donalddal egy új kontraktusról, ám egyelőre nem találják a közös nevezőt, a játékos és képviselője ugyanis túlságosan is sokra értékeli Donaldot.

Történt néhány friss sérülés is ligaszerte: a Titans safetyjének, Johnathan Cypriennek a szerdai edzésen elszakadt a térdében az egyik szalag, emiatt a szezonban már nem léphet pályára. Heteket kell kihagynia Doug Baldwinnak, a Seahawks elkapójának, mint ahogy Kevin Zeitlernek, a Browns egyik legjobb támadófalemberének is, aki 2014 óta egyetlen alapszakasz-mérkőzést sem hagyott ki.

(Fotó: satic.seattletimes.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel