Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

 

Az Eagles ellen elveszített döntő után Rob Gronkowski elmondta, nem biztos benne, hogy folytatja profi karrierjét, így az elmúlt hónapokban nagy kérdés volt, hogy a Patriots elveszíti-e klasszis támadóját.

Most viszont egyre több bennfentes, sőt, a klasszis tight end barátai is azt állítják, hogy Gronkowski eldöntötte, nem vonul vissza – igaz, a 28 éves szupersztár hivatalosan egyelőre nem jelentette be, hogy folytatja.

Bill Belichick vezetőedzővel ugyanakkor a hírek szerint mindenképp le kell ülnie Gronknak, állítólag ugyanis feszültség van a felek között – a szigorú szakembernek egyáltalán nem tetszett, hogy játékosa körül ennyi kérdőjel van, s nem biztos benne, hogy Gronk száz százalékig a játékra koncentrálna, ez pedig BB számára nyilván nem elfogadható.

Ennek eredményeképp több olyan pletykát is lehetett olvasni az elmúlt napokban, miszerint Belichick elgondolkozott azon, hogy elcseréli csapata egyik legjobbját, igaz, ezekről a híresztelésekről azóta többen is elmondták, semmiféle valóságalapjuk sincs.

(Fotó: cdn.vox-cdn.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel