Pénz beszél.

 

Noha Earl Thomasnak a 2018-as idényre még érvényes szerződése van a Seattle-lel, ám a 28 éves klasszis safety már most figyelmeztette az egyesület vezetőségét – amennyiben nem kap új kontraktust a gárdától, úgy az is elképzelhető, hogy holdoutol és kihagyja a következő szezont.

 

Itt szeretném befejezni a pályafutásom. Nem igazán látom, hogy tudnék úgy pályára lépni, ha nincs meg a szerződésem, de tovább teszem a dolgom, jelenleg élvezni szeretném a Pro Bowlt – mondta még a gálameccs előtt a liga egyik legjobb védője. – Ami a seattle-i jövőmet illeti, úgy vélem, ha engem akarnak… Hát tudják, a pénz beszél, ez üzlet. Valamit ki kell találnunk közösen.”

 

A Super Bowl-győztes, hatszoros Pro Bowler, négyszeres All-Pro Thomas egyébként texasi születésű, mint ahogy a Texas egyetemre járt középiskolába – a játékos sosem titkolta, nagy vágya, hogy egyszer a Dallasnál játszhasson (a decemberi, Cowboys elleni mérkőzés után közölte is Jason Garrett-tel, hogyha a csapat akarja őt, akkor menjen Seattle-be és szerezze meg).

 

Talán nem véletlen, hogy egyből megindultak a találgatások, miszerint a free safetyért hamarosan útra kel Jerry Jones…

 

(Fotó: seattletimes.com)

 

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel