Holdoutol.

 

Mondhatni, hogy áll a bál a Chicago Bears háza táján – a Macik a 2018-as drafton az 1/8-as választási joggal elvitték az osztály egyik legjobb játékosát, a Georgia középső linebackerét, Roquan Smitht, ám hiába a hatalmas tehetség, a fiatal újoncból egyelőre sokat nem láthatott a közönség, a védő ugyanis nincs ott a Bears edzőtáborában.

A szabályok értelmében érvényes szerződéssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy ott legyen az edzéseken, ám Smith és a Chicago vezetősége július közepe óta „kötélhúzással” tölti az időt, megegyezniük azóta sem sikerült a feleknek. A civakodás nem a pénzösszegen megy, az újoncoknak ugyanis meg van határozva, hogy mennyit kaphatnak, viszont a záradékoknál már más a helyzet, a hírek szerint ugyanis Smithék mindenképp el akarják érni, hogy a játékos például eltiltás esetén is garantáltan megkapja a teljes pénzösszeget, ebbe pedig a Bears nem meglepő módon nem igazán akar belemenni.

Most ott tart a dolog, hogy a Chicago edzőtábora mintegy két hete megy már, Smithnek nyoma sincs, holott neki kellene a védelmet irányítania, neki kellene a vezérré válnia az egységben. A bennfentesek mindenesetre sok jóval nem tudtak szolgálni a témában: fogalmuk sincs, hogy vajon mikor jutnak el a felek odáig, hogy Smith megjelenjen a gárda felkészülésén. Pedig már az előszezon is elkezdődött…

(Fotó: wordpress.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel