Őőő.

 

Szóval Josh McDaniels „Belichickezett” egyet: az elmúlt hetekben már mindenki tudni vélte, hogy a New England támadóagya az Indianapolis főedzője lesz.


A Super Bowl után a Colts egyesével szerződtetni kezdte azokat a szakembereket, akiket McDaniels kért segédjeinek, az egyesület ezt követően pedig kedden be is jelentette – Josh McDaniels a Csikók új vezetőedzője!

 

A klub szerdára hivatalos sajtótájékoztatót hívott össze, ám ezt követően nem sokkal roppant kellemetlen dolog történt: McDaniels közölte az Indianapolis vezetőségével, mégsem vállalja el az állást, marad a Patriotsnál!

 

Emiatt most természetesen áll a bál, a média pedig sorra tálalja a döntés hátterében álló lehetséges okokat.

 

Lehet olvasni arról, hogy Andrew Luckot újra műteni kell, vállával nagy bajok vannak, ez az, ami McDanielst elriasztotta, de van, aki szerint Robert Kraft áll a történet hátterében, aki az Indianapolisnak szánt szándékkal húzott keresztbe, így állva bosszút a deflategate-ért. Aztán van, aki úgy gondolja, McDaniels tulajdonképpen egyáltalán nem ígérkezett el a Coltshoz, és családja miatt döntött úgy, marad Bostonban, s az, hogy így határozott, egyértelmű jele annak, hogy Robert Kraft odaígérte neki a New England vezetőedzői pozícióját.

 

(Fotó: vox-cdn.com)

 

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel