Szerencsére nem történt baj.

 

Az, hogy a jelenlegi idényben az Indianapolis Colts számít a liga kórházcsapatának, vélhetően senki számára sem újdonság – a gárdában annyi a sérült, hogy a Patriots elleni mérkőzésre már nem is tudtak benevezni 53 játékost, ráadásul az edzői stáb a rengeteg probléma miatt már az edzéseket helyett is többször pihenőt ír elő.

A legutóbbi, New England elleni összecsapáson dráma is történhetett volna: Matt Slauson, a Colts támadófalembere a harmadik negyed elején elmondása szerint furcsa fájdalmat érzett a hátában, ám úgy gondolta, semmi komoly, így nem is szólt, felment a pályára, s végigjátszotta a 83 snapet a támadósorral.

A találkozó utáni nap Slauson mindenki meglepetésére sérültlistára került, sokáig csak tippelni lehetett, mi állhat a hirtelen jött művelet hátterében, elvégre egyáltalán nem volt érzékelhető a meccsen, hogy Slausonnak bármi problémája lett volna.

Az Indianapolis azóta kiadta, mi történt, ez pedig vélhetően elég sokkoló: a 32 éves játékosnak a korábban említett fájdalma azért volt, mert eltört két (!) nyakcsigolyája is az összecsapás közben! Később, már a mérkőzés után az orvosok megvizsgálták Slausont, és akkor jöttek rá a dologra.

A falember egyébként nem is sejtette, hogy mekkora a baj, s a doktorok szerint tulajdonképpen bármikor lebénulhatott volna.

(Fotó: gannett-cdn.com)


Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel