Az újonc lesz a kezdő.

 

Adam Shaheen, a Bears tight endje bokasérülést szenvedett, ami miatt kérdés, pályára léphet-e az alapszakasz első fordulójában. Xavier Woods, a Dallas safetyje comhajlítóizom-problémája miatt szintén kihagyhatja az alapszakasz első néhány mérkőzését.

Jaylen Watkins, a Chargers cornerbackje elszakította térdszalagját, így a 2018-es idényben már nem játszhat. E. J. Gaines, a Cleveland cornerbackje térdsérülése után percekig a földön feküdt a gárda legutóbbi edzésén. A bennfentesek szerint vélhetően nagy a baj.

Cory Carter, a Bills puntere térdszalagszakadása miatt sérültlistára került, Ben Garland a Falcons támadófalembere az együttes tájékoztatás szerint húzódás miatt bizonytalan ideig nem játszhat. A. J. McCarron (Bills) eltörte a kulcscsontját, így a Buffalónál szinte biztosan az újonc Josh Allen kezd majd az alapszakasz elején.

Mackensie Alexander, a Vikings cornerbackje bokagondjai miatt kérdés, mikor léphet pályára legközelebb, míg az Eaglestől többen is kiestek: Richard Rodgers felépülése több hetet vesz majd igénybe, Nelson Agholor és Corey Clement elkapónak viszont csak néhány napot kell kihagynia.

(Fotó: c.o0bg.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel