Íme, az elmúlt napok történései!

 

Karácsony ide vagy oda, az NFL háza táján az elmúlt napokban sem pihentek, sok minden történt ligaszerte.

Kezdésként a leginkább felkavaró döntés a Steelershez kötődik, miután a gárda elküldte ikonját, James Harrisont. Noha a 39 esztendős védővel kapcsolatban mindenki azt gondolta, hogy hamarosan ismét a Pittsburghnél lesz, a játékos nem várt a csapatra, helyette inkább elfogadta a címvédő Patriots ajánlatát, amely szerződést ajánlott a pass rushernek.

Harrison a váltás után egyébként elárulta, ő maga már sokadszor kérte a Steelers vezetőségét, hogy vágják ki, ám Mike Tomlinék sokáig vártak a húzással, azt mondogatták neki, megkapja a játéklehetőséget.

Harrison nyilatkozatából egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a veterán védő bosszú gyanánt igazolt a nagy riválishoz.

Több kulcsjátékosa is pihen az utolsó fordulóban a már rájátszásba jutott Ramsnek, Todd Gurley és Jared Goff is kihagyja a 49ers elleni találkozót, de Alex Smith sem lép pályára, a KC irányítója az újonc Pat Mahomes lesz a záró héten.

Újabb balhé a Giantsnél: a 2016-ban 1/10-es pickkel kiválasztott Eli Apple-t a gárda stábja eltiltotta egy mérkőzésről, miután a cornerback megtagadta, hogy a megfigyelőcsapattal készüljön. Bennfentesek szerint a 2018-as idényben Apple egyébként már biztosan nem lesz az egyesületnél. Landon Collins, az alakulat védője elég konkrétan jellemezte Apple személyiségét: „Olyan, mint a rák.”

(Fotó: si.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel