A Raiders klasszisa a 2018-as szezonban is a csapatnál lesz.

 

Nem meglepő, hogy az Oakland vezetősége úgy döntött, érvényesíti a Khalil Mack szerződésében lévő ötödik éves opciót, így a kiváló pass rusher a 2018-as idényben is az egyesület játékosa lesz – a Fosztogatók viszont már jelezték, eszük ágában sincs hagyni a jelenlegi állapotokat, villámgyorsan szeretnének új, hosszú távú megállapodást kötni a 26 éves játékossal.

Ha ez sikerül, úgy Mack minden bizonnyal a liga legjobban fizetett védője lesz.

Próbálkozik a Colts: az Indy leigazolta Jon Bostic linebackert, aki ugyan a Bearsnél, a Patriotsnál és a Lionsnál sem vált be, ám a speciális egységben lehet haszna. Chris Ballard szerződtette Mo Alie-Coxot is. Alie Cox posztját tekintve tight end, 23 esztendős, a futballpályán pedig még nem igazán mutatta meg, mit tud – Cox ugyanis korábban a VCU-n kosarazott, s annak ellenére, hogy a 2016-os drafton akár választható lett volna, egyik csapat sem vitte el, azóta „munkanélküli volt”.

Cox idén márciusban néhány gárdánál ugyan volt privát edzésen, ám a Coltson kívül senki sem látta meg a fantáziát a 201 centiméteres óriásban. Nem Cox az első kosaras a klubnál – Erik Swoope 2014 óta az együttes tagja.

 

(Fotó: bleacherreport.net)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel