Nyert a játékos.

 

Miután Alex Smith Washingtonba került, Kirk Cousins szinte biztosan szabadon igazolhatóvá válik heteken belül, most viszont egy újabb potenciális kezdő irányító fogja tesztelni a piacot.

A. J. McCarron, a Bengals 27 éves quarterbackje papíron korlátolt státuszú szabadügynök lett volna a holt szezonban, a Cincinnati ugyanis NFI-listára rakta őt az első évében, így az a szezon nem számítana bele a játékos szerződősébe, amivel a Cincy tulajdonképpen egy évet nyert volna még a játékosnál.

McCarron viszont panasszal élt az NFL felé, a liga pedig megvizsgálta az ügyet, s úgy határozott, az irányítónak igaza van, a Cincinnati ugyanis jogtalanul rakta a korábban említett listára játékosát, eképp az az idény is érvényes, így viszont McCarron automatikusan szabadon igazolhatóvá válik az új kiírás indulásakor.

Az ő esete azért is lesz érdekes, mert a szezon közben ugyebár a Browns tulajdonképpen már meg is szerezte egy trade keretében a Bengalstól, ám a csere végül nem ment át hivatalosan, miután a Cleveland lekéste a határidőt a dokumentumok elküldésével.

Több bennfentes szerint egyébként a Denver Broncos is élénken érdeklődik McCarron iránt, nagy valószínűséggel lesz tehát csapat, amely nem a draft elején húz majd quarterbacket, hanem inkább McCarront szerződteti kezdőnek.

(Fotó: cincyjungle.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel