Ezer és egy kérdőjel.

 

Továbbra is nagy talány, mi lesz Andrew Luckkal a 2017-es szezonban, az Indianapolis Colts irányítója ugyanis – annak ellenére, hogy sokan azt várták, már az alapszakasz első hetében ott lehet a pályán – még csak nem is edz a csapattal.


Ami vészjósló, hogy a Colts stábja sincs egyáltalán tisztában azzal, hogy Lucknak még valójában mennyi időt kell kihagynia. Sokan már azzal számolnak, hogy a remek irányító néhány héten belül sérültlistára kerül, és a gárda nem erőlteti a visszatérését erre az idényre.


Azt már hivatalosan is bejelentették, hogy a quarterback a Browns elleni mérkőzést biztosan kihagyja a harmadik fordulóban, ám az, hogy még most sem készülhet társaival, előrevetíti, hogy Luck a Seahawks elleni, negyedik heti meccsen sem lesz ott a pályán.


A hetek telnek, az Indianapolis pedig egyelőre nyeretlen a szezonban – nagy kérdés lesz, hogy amikor Luckot ténylegesen játékra alkalmasnak találják, akkor még lesz-e olyan helyzetben a Colts, hogy megérje visszaerőltetni az irányítót a pályára…


(Fotó: vox-cdn.com)


Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel