Hazaküldték, de előbb azért…

 

Reuben Foster számára tényleg rosszul sikerült a 2017-es Combine – mint megírtuk, az Alabama linebackerét hazaküldték a felmérőkről, miután az orvosin fenyegetni kezdett egy ottani dolgozót, a hangos szóváltás pedig nem nyerte el a szervezők tetszését.

A 23 éves védő most nyilvánosságra hozta, hogy a Combine-on egyébként megbukott a drogteszten! Foster felhígította vizeletmintáját, ami viszont automatikus rossz, bukott tesztnek minősül. A linebacker elmondása szerint azért vélik úgy az orvosok, hogy a mintája fel volt hígítva, mert a Combine előtt sokáig beteg volt (a játékos ételmérgezésre gyanakszik), ami miatt „őrülten” kiszáradt, erre pedig kapott valamilyen gyógyszert. Foster hozzátette, akár most rögtön letesztelhetik újra, vállalja.

„Még nem hozták nyilvánosságra, de hamarosan ez is megtörténik – árulta el Foster Ian Rapoportnak. – Nem jövök kifogásokkal, nem mentegetem magam, együttműködöm. Igyekszem jó ember lenni, remélem, az edzők megértik. Imádkozom, hogy így legyen.”

Reuben Fosternek draftpozícióját tekintve már az sem jött jól, hogy hazaküldték a felmérőkről, de ez a teszt többkörös csúszást eredményezhet. A szakértők játéktudását tekintve egyébként a 2017-es osztály egyik legnagyobb tehetségének tartják.

 

(Fotó: si.com)

 

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel