528 napja már…

 

A keddi nap többek számára is óriási fellélegzéssel járt, hiszen két, ligaszinten is meghatározó játékos tett nagy lépést a visszatérés felé: Odell Beckham Jr., a Giants klasszis elkapója még a 2017-es idény elején szenvedett bokatörést, ami miatt a szezon további részét ki is kellett hagynia.

 

Beckhamet az orvosok most játékra alkalmasnak találták, a 25 esztendős wide receiver pedig a New York-iak keddi felkészülésén már különböző útvonalakat is futott, szemmel láthatóan tehát valóban felépült sérüléséből.

 

Némileg nagyobb durranás az Indianapolis háza táján történt, Andrew Luck ugyanis tavaly október után ismét labdát ragadott, s a gárda edzésén már megejtett néhány egyszerű, rövidebb passzt – tegyük hozzá, a Colts valóban rendkívül óvatosan bánik sztárja rehabilitációjával, Luck egyelőre ugyanis csak egyetemi labdákkal dobál, ami némileg könnyebb, mint a hagyományos NFL-méret.

 

Andrew Luck 528 napja nem játszott tétmérkőzésen, így a kedden látottak hatalmas előrelépést jelentenek. A játékos várakozások szerint az edzőtáborra már teljesen rendben lesz.

 

(Fotó: gannett-cdn.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel