A klasszis védő konkrétan bemutatott az edzőjének.

 

Egyértelműnek tűnik, hogy miután Earl Thomas, a Seattle sztárja vasárnap este eltörte a lábát az Arizona ellen – ami után hamarosan IR-re kerül –, a játékost már nem láthatjuk Seahawks-mezben a jövőben.

 

A 29 éves safetynek ugyebár lejár a szerződése az egyesülettel a szezon végén, az elmúlt hónapokat pedig a szituációt állandó cirkusz jellemezte: Thomas új megállapodásért holdoutolt, a csapat ezt azonban nem volt hajlandó megadni, ezáltal a felek között elmérgesedett a helyzet.

 

Noha Thomas visszatért az alapszakaszra, sőt, remekül teljesített, a viszony szemmel láthatólag egyáltalán nem javult közte és a Seattle között. Ezt jelzi legalábbis, hogy Earlt Thomas konkrétan bemutatott Pete Carrollnak, amikor a sérülése után kiskocsival vitték le a pályáról.

 

Carroll persze a történtek után azt mondta, „nagy a stadion, ET bárkinek mutogathatott”, ám valószínűleg ő is tudja, hogy a játékos nem túl kedves gesztusa az elmúlt hónapoknak szólt. Thomas távozásával pedig a Legion of Boom utolsó tagja is búcsút int a városnak.

 

(Fotó: images.complex.com)

 

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel