Quarterback, running back… és egy visszavonulás.

 

Rendkívül eseménydús hetet zárt a Baltimore Ravens, ám ennek most az egyesületnél aligha örülnek: a fő témát ugyanis a rengeteg sérülés mellett egy visszavonulás szolgáltatta.

Joe Flacco, a gárda Super Bowl-győztes irányítója a hátát fájlalja, és a hírek szerint nem is apróbb gondról van szó, a 32 esztendős quarterbacknek ugyanis három-hat hetet kell kihagynia – amennyiben a jóslások igaznak bizonyulnak, az azt jelentené, hogy Flacco lemaradhat a Ravens felkészülésének akár teljes egészéről.

A játékos kapcsán úgy vélik, az alapszakasz első fordulójában már biztosan ott lehet a pályán.

Rosszabb a helyzet Kenneth Dixon esetében: a Hollók 23 éves futója a meniszkuszát szakította el edzésen, Adam Schefter pedig úgy tudja, Dixonnak emiatt a teljes 2017-es idényt ki kell hagynia.

És a hab a tortán, hogy mindeközben visszavonult John Urschel, a csapat támadófalembere. A mindössze 26 éves guard három szezon után akasztja szögre a cipőjét. Urschel azután határozott így, hogy tanulmányozta az NFL-játékosok kapcsán gyakran emlegetett agykárosodással való összefüggést – a falember zseniális matematikus hírében áll, jelenleg is az MIT Egyetem doktori szakának hallgatója.

(Fotó:vox-cdn.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel