Ha a butaság fájna

 

Reuben Foster nem tanult a tavalyi butaságából – a fiatal linebacker már a 2017-es Combine-ról is hazazavartatta magát, miután összebalhézott az egyik orvossal, ám balhéi ellenére is bízott benne a 49ers, amely aztán 1/31-en el is vitte a rendkívül tehetségesnek tartott védőt.

Foster első idényében jól játszott, amikor egészséges volt, vélhetően együttese egyik vezére lett volna, ám ehelyett nagyon valószínű, hogy véget ért a pályafutása.

A rendkívül balhés Foster ugyanis a profi lét után sem bírt a fenekén ülni, többször is letartóztatták, ám egyik ügye már nem csupán marihuána birtoklásáról szólt – a tehetséget családon belüli erőszak és testi sértés miatt csukták le!

A jelentések szerint Foster a barátnőjét a hajánál fogva, a házból kiráncigálva mintegy tíz alkalommal megütötte, a nők ezek után kórházba kellett szállítani, a dobhártyája be is szakadt.

Amennyiben a játékost bűnösnek találják a vádpontokban, úgy akár 11 éves börtönbüntetést is kaphat. A 49ers egyelőre nem vágta ki Fostert, ám ha a bíróság bűnösnek ítéli a játékost, valószínűleg repül San Franciscóból is, arra pedig sok esély nincs, hogy az NFL-ben valaha is legyen csapat, amely esélyt adna neki ezek után.

(Fotó: cbssports.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel