Van-e innen visszaút?

 

Nehéz napok elé néz Cody Latimer, a Denver Broncos játékosa. A 24 esztendős elkapó a 2014-es draft egyik nagy tehetsége volt, s miután a Denver a második körben kiválasztotta, rendkívül sokat vártak a fiatal wide receivertől.


Ehhez képest Latimer eddigi profi pályafutása óriási bukásnak könyvelhető el - eddigi három szezonja alatt összesen mindössze 16 elkapást jegyzett, mindezt 158 yardért.


Most pedig könnyen lehet, hogy Latimer pontot tett karrierje végére is: a TMZ nyilvánosságra hozott egy februári videót, amelyben az elkapó testvérével karöltve egy ohiói éjszakai klub előtt összetűzésbe keveredett egy kidobóval. A felvételen jól látszik, hogy Latimer arcon csapja a kidobót, aki válaszként kiüti az elkapó testvérét, ezt követően mind Latimert, mind testvérét lefújják paprikasprayvel.


A játékos elismerte, a videón valóban ő látható. Noha a rendőrség nem indított nyomozást az ügy kapcsán, Latimernek pályafutása során a februári már a sokadik kihágása volt, így könnyen elképzelhető, hogy John Elway megköszöni elkapója eddigi szolgálatait, és kivágja a Broncostól.

 

(Fotó: fansided.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel