Sérülések, pletykák, hírek.

 

A Vikings több kulcsjátékosával is hosszabbított az elmúlt hónapokban, ám Anthony Barr linebacker egyelőre vár az ajánlatra, nagy kérdés azonban, hogy a Minnesota ki akar-e fizetni évi 10 millió dollárnál is többet egy olyan játékosnak, aki nincs túl sokat pass rushra küldve, ezáltal akkora befolyása nincs is a játékra.

Barr a pénteki edzésen nem öltözött be, arról pedig nem számoltak be, hogy sérült lenne. A bennfentesek ezzel párhuzamosan egyből cikkezni kezdtek, hogy a Vikingek várhatóan elcserélik a 26 éves védőt.

Ezzel kapcsolatban Mike Zimmer, a gárda vezetőedzője most leszögezte, egyértelmű, hogy Barr marad és szó sincs semmiféle trade-ről.

Alaposan ráijesztett a Cardinalsra Deone Bucannon, az együttes védője, akinek a pénteki edzésen kifordult a térde, ám a kezdeti aggodalom után a vizsgálatok nem mutattak ki szalagsérülést, Bucannon megúszta néhány hét pihenővel.

Quinci Enunwa, a Jets elkapója ujjsérülés 2-3 hétig szintén az oldalvonal mellől figyelheti csak a társakat. Julian Edelman, a Patriots elkapója elmondta, tavalyi térdszalag-szakadásából még nem épült fel teljesen, rozsdásnak érzi magát és kell neki egy kis idő, hogy legjobbját nyújtsa.

Míg a Broncos edzőtáborában azon csodálkoznak tátott szájjal, hogy Case Keenumnak hat teljes edzés kellett, mire végre eladta egyszer a labdát, addig a Chiefsnél Pat Mahomes a jelentések szerint már hét interceptiont dobott.

(Fotó: 1500espn.com)

Tetszett a cikk?
Ossza meg ismerőseivel